Naš RSS Fead
Ključna reč

     

Cena             od do    dinara.

Novo Akcija Sniženje

Klavijature

Električni klaviri

Gitare

Klasični instrumenti

Harmonike

Udarački instrumenti

Ozvučenje

Delovi, pribor i oprema

Klaviri

DJ

Gramofoni

Harfe

Kontakt za dilere:

Formular za distributereAko do sada niste ostvarili saradnju sa nama, a želite, možete nas kontaktirati putem formulara:

SkalaBGD

Vespučijeva 24
11070 Novi Beograd, Srbija

Online prodavnica muzičkih instrumenata i opreme - Zvanični distributer brendova FRET-KING, Vintage, Encore, Palma, Santos Martinez, Kinsman, Guitar Tech., Wilkinson, PP drums, Angel, Antoni, Odyssey; Prodaja muzičkih instrumenata i opreme: Hercules, Daddario, Vic Firth, Eclipse ...

Facebook

Pratite nas na Facebook-u

Skalini prijatelji

Posetite yu-midi.org - Sajt za muzičare
SkalaBGD - POLITIKA PRIVATNOSTI
Artikli

Izjava o politici privatnosti
U ime Internet prodavnice kojoj je moguce pristupiti na adresama www.skalabgd.com, www.skala.rs i www.casio-srbija.com, obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni ove Internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaše podatke koje ste naveli prilikom online kupovine nekog od naših proizvoda, koristićemo isključivo radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i nećemo ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.